Výzva pro dětské tábory/oddíly

Rádi bychom Vám nabídli možnost, zapojit se do akce Ukliďme Svět. Jádrem aktivity je úklid svého okolí, což je činnost nejen prospěšná, ale hlavně je to pro děti i výrazný motivační prvek k dalším aktivitám, které mohou na téma vhodně navázat.

 

  • Hromadné soutěže! – pro zúčastněné dětské tábory jsme připravili zajímavé soutěže.
    1. Soutěž bude spočívat v tom, kdo nasbírá více kilogramů odpadu. Po ukončení posledního úklidu, vaše úlovky porovnáme a tábor s největším množstvím odpadu vyhraje zajímavé ceny. Tyto hodnoty vyplňte prosím do zprávy o úklidu.
    1. Fotografická soutěž – největší odpadková kuriozita – pošlete nám fotografie největších kuriozit, které najdete při úklidu. Tři největší kuriozity vybereme a oceníme hezkými dary. Fotografie do soutěže prosím posílejte emailem s označením Fotografická soutěž Největší odpadková kuriozita.

 

  • Přidejte svůj oddíl/tábor – toto je důležitá část abychom věděli, kolik oddílů se chystá zapojit. Prosím nepoužívejte jako prohlížeč k vyplňování Internet Explorer, tento prohlížeč je zastaralý a hlásí chybu ve vyplňování data úklidu

 

  • Materiální podpora: pokud potřebujete materiální podporu pro úklidy, na naší základně v Domě ochránců přírody (Michelská 48/5, Praha, 140 00) si po domluvě můžete vyzvednout pytle, případně dětské rukavice. V případě, že si materiál na úklid nemůžete vyzvednout, materiál Vám po domluvě zašleme poštou. Tyto informace prosím, napište do poznámky ve formuláři, případně nás neváhejte zkontaktovat emailem uklidmesvet@csop.cz

 

  • Vyplňte zprávu o úklidu – po úklidové akci, prostřednictvím formuláře na našem webu, prosím vyplňte zprávu o úklidu. Pokud budete mít nějaké fotografie, určitě je připojte k formuláři, případně pošlete na níže uvedený email.

 

Potřebujete pomoci? Obraťte se na koordinátorku akce Veroniku Andrlovou, e-mail: uklidmesvet@csop.cz, telefon: 773 198 015.