Balíky jsou na cestě k organizátorům

Milí dobrovolníci a organizátoři,

velmi nás těší Váš zájem o dobrovolnickou činnost na pomoc zkvalitnění prostředí. Pokud jste měli o materiál požádáno, vaše žádosti jsme zpracovali, následně je firma DB Schenker zabalila a předala k přepravě firmě DPD, která Vám balíky doručí. O zásilce Vás bude informovat přímo firma DPD.

Balíčky očekávejte od 22. – 24. 3. 2021.

Pokud se budete chtít k nějakému úklidu připojit nebo jste zástupce médií a máte o konkrétní úklid zájem, prosím obraťte se na organizátora úklidu, jehož kontakt najdete přímo v mapě. Pokud u dané úklidové akce údaje chybí, organizátor si nepřál tyto údaje poskytnout.

Odkaz na mapu s úklidy: https://www.mapotic.com/uklidme-svet-dobrovolnicke-uklidy-2022

Uklízení je na vlastní bezpečnost, rozhodně se ale dá případným nepříjemným situacím předejít. A proto připomínáme a prosíme – ještě než vyrazíte na svůj úklid, prostudujte si pečlivě Organizační a bezpečnostní pokyny, které jsme pro vás připravili. Zjistíte v nich, na co si dát při úklidu dobrý pozor a jak se chovat při případném nálezu nebezpečných odpadů.

Zároveň bychom Vás poprosili o dokumentaci celé akce, kterou po Vašem úklidu vyplníte ve zprávě o úklidu: https://uklidmesvet.cz/zprava-o-uklidu/.

Pro jarní úklidy pro Vás máme také připravené fotografické soutěže.

 

V případě, že budete chtít radu či konzultaci, neváhejte nás kontaktovat na uklidmesvet@csop.cz nebo na telefonním čísle 773 198 015.

 

Přejeme Vám, ať si akci co nejvíce užijete bez nehod a s úsměvem.