Vyhlášení soutěže krajinné umění – Land art

Vyhlašujeme výsledky letos poslední soutěže s názvem Krajinné umění – Land art. Soutěžící měli za úkol tvořit umění v přírodě z přírodního materiálů.

O tuto soutěž byl opravdu veliký zájem. Sešlo se přes 100 výtvorů. Největší zájem byl u škol, školek a dětských skupin.

Výherní fotografie byli vybrány pomocí hlasování na facebooku. Pokud se chcete podívat, sledujte naše facebookové stránky Ukliďme svět, kde jsou předvybraná díla zveřejněna.

Výherci:

Kategorie MŠ a první stupeň ZŠ

Fotografie dětí s mandalou vytvořenou z přírodních materiálů. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála první místo.
První místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii mateřské školky a první stupeň základních škol. Autor: ZŠ a MŠ Rotava

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie lišky vytvořené z přírodních materiálů. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála druhé místo.
Druhé místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii mateřské školky a první stupeň základních škol. Autor: Mateřská škola Vlkava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie dětí s mandalou vytvořenou z přírodních materiálů. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála třetí místo.
Třetí místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii mateřské školky a první stupeň základních škol. Autor: MŠ Zahrádka

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie druhý stupeň ZŠ a výše

Fotografie žáků s přírodní tvorbou. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála první místo.
První místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii druhý stupeň ZŠ a výše. Autor: ZŠ Karviná

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie žáků s přírodní tvorbou s názvem Upír. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála druhé místo.
Druhé místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii druhý stupeň ZŠ a výše. Autor: MDDM Čelákovice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie žáků s přírodní tvorbou. Fotografie byla zaslána do soutěže land art 2022 (krajinné umění). Fotografie vyhrála třetí místo.
Třetí místo v soutěži Land art (krajinné umění) v kategorii druhý stupeň ZŠ a výše. Autor: ZŠ Jana Kubelíka Neveklov